Matematik

HASTER

05. oktober 2009 af Jone (Slettet)

Hej

Hvordan differenteres f(x) = x*(e^2x)


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. oktober 2009 af mathon

f '(x) = 1·e2x + x·e2x·(2x)' = e2x + x·e2x·2 = (1+2x)e2x

.........

dine overskrifter er ubrugelige
for andre studerende,
når de blot indeholder HASTER.
Det må kunne forbedres!
selv om du ønsker hurtig betjening.


Svar #2
07. oktober 2009 af Jone (Slettet)

Ok skal nok vær opmærksom på mine overskrifter fremover.

Men hvorfor kommer resultatet til at være (1+2x)... og ikke bare 2x* e^2. For x differenteret giver jo 2x, så hvorfor pluser man 2x med 1?


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. oktober 2009 af mathon

x differentieret giver 1


Skriv et svar til: HASTER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.