Matematik

differantialregning

06. oktober 2009 af josefineholm (Slettet)

Hej, håber der er en der kan hjælpe mig med dette.

For en funktion f er den afledede givet ved f ' (x)= 8x - 3x2 . Endvidere oplyses det, at grafen for f går gennem (0, 0) .

a. Bestem ligningerne for grafens vandratte tangenter.

b. bestem samtlige grafens skæringer med x - aksen.


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. oktober 2009 af mathon

a)
   f ' (x) = 8x - 3x2 = 0

   -3x(x-(8/3)) = 0

..........

   f(x) = ∫(-3x2+8x)dx


Skriv et svar til: differantialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.