Matematik

ligninger

06. oktober 2009 af cicis (Slettet)

y^2=324 hvordan løser jeg denne ligning ?

tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2009 af Walmart (Slettet)

tag kvadratroden af y2 og af 324 -> y = 18


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. oktober 2009 af mathon

|y|2 = 182

|y| = 18

y = ±18


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. oktober 2009 af Walmart (Slettet)

Ja mathon har ret ;-)


Svar #4
06. oktober 2009 af cicis (Slettet)

tusind tak :D


Skriv et svar til: ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.