Kemi

Elektronegativitet

06. oktober 2009 af webnord (Slettet)

Et lille hurtig spørgsmål..

hvordan er det nu lige man beregner elektronegativiteten:

Med to atomer Na og Cl er det jo bare at finde differencen (3,16 - 0,93 = 2,23)

Men hvad nu hvis jeg har vand  2H og 1O (3,44 - 2*(2,2) = -0,96) 

Eller er det (2*2,2 - 3,44 = 0,96)

senil-cement eller?


Skriv et svar til: Elektronegativitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.