Matematik

Stamfunktion

07. oktober 2009 af Andieca (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg kan ikke finde ud af disse 2 opgaver som jeg mangler i min aflevering så hvis der er nogle der kan hjælpe ville det være super. På forhånd tak.

Skal løses uden hjælpemidler:

Find stamfunktion til f(x)=√1+3x når det vides at F(1)=2

og

Find stamfunktion til f(x)=1/1-x når det vides at F(0)=1


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2009 af Walmart (Slettet)

Se vedhæftning

Vedhæftet fil:find k.png

Skriv et svar til: Stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.