Matematik

Udsalg hjæælp

07. oktober 2009 af Manjajensen (Slettet)

Hjæælp.

Hej jeg har en opgave, som jeg ikke rigtig kan finde ud af..

Den lyder sådan: Modebutik nadine holder udsalg. Blusen kostede før 499 og nu 150

Hvor mange penge mister staten i momsindtægt ved salget af blusen..?

Kan virkelig ikke finde ud af det. Please forklar mig, hvordan man gør..
 


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. oktober 2009 af Walmart (Slettet)

Momsen af bluse til 499 udgør 499*0.2 = 99.8.

Momsen af bluse ved 150 udgør 150*0.2 = 30

Mistet moms-indtægt 99.8 - 30 = 69.8


Skriv et svar til: Udsalg hjæælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.