Matematik

HJÆLP.

07. oktober 2009 af phille16 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Sidder her med en opgave som jeg ikke lige kan få løst..

En bil kører 100 km, med 60 km/t og 200 km, med 90 km/t

hvad er gennemsnitsfarten?

-Og..

en bil kører en time med 60 km/t og 2 timer med 90 km/t

hvad er gennemsnits farten?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2009 af Isomorphician

(100 km)/(60 km/t) = t(100 km)/(60 km) = 1,6667 t

(200 km)/(90 km/t) = t(200 km)/(90 km) = 2,2221 t

Tid i alt: 3,88889 t

Distance i alt: 300 km

Hastighed = (300 km)/(3,88889 t) = 77,14286 km/t
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. oktober 2009 af Exupery (Slettet)

.


Skriv et svar til: HJÆLP.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.