Matematik

Tekstopgave

08. oktober 2009 af Manjajensen (Slettet)

En købmand varer for 1200 kr. Til købprisen lægges fortjenesten, som udgør 60% af købprisen. Salgprisen udregnes ved at lægge 25% moms til købpris?fortjeneste.

Beregn købmandens salgpris?

Vil I ikke være sød at forklare mig det, forstår det virkelig ikke?

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2009 af MN-P (Slettet)

Købspris 1200 kr

fortjeneste    1200*60/100

Salgspris= købspris + fortjeneste

Moms=salgspris*25/100

Salgspris med mogs= salgspris+moms


Skriv et svar til: Tekstopgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.