Matematik

LIGNIIING

08. oktober 2009 af Sisso (Slettet)

Hvordan kan jeg løse denne opgave: x + 0,01 = 0,4x - 0,8 ??

Har virkelig brug for hjælp
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2009 af mathon

x + 0,01 = 0,4x - 0,8                               subtraher 0,4x

0,6x + 0,01 = - 0,8                                  subtraher 0,01

0,6x = - 0,81                                           divider med 0,6

x = -1,35


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. oktober 2009 af Walmart (Slettet)

 x + 0,01 = 0,4x - 0,8

x - 0.4 x = -0.8 - 0.01

0.6 x = -0.81

(0.6x / 6) * 10 = ( -0.81 / 6 ) * 10

x = -1.35


Svar #3
08. oktober 2009 af Sisso (Slettet)

1000'tak for hjælpen :)

har nogen lunde, forstået det:).. og det er -0,81 der skal stå efter 0,6x ?

Kan du ikke også hjælpe mig med reducering: 5 x[gange] (2/7 x + 3/5)

/  <-- brøkstreg


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. oktober 2009 af Walmart (Slettet)

Du ganger 5 ind på begge led i parentesen

5x*2/5x + 5x*3/5

10/7*x^2 + 3x

1.43x^2 + 3x


Svar #5
08. oktober 2009 af Sisso (Slettet)

Hvad står ^ for?


Svar #6
08. oktober 2009 af Sisso (Slettet)

et lille 2? 2 i anden ?


Brugbart svar (0)

Svar #7
08. oktober 2009 af Walmart (Slettet)

I anden.


Skriv et svar til: LIGNIIING

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.