Matematik

Vektorer og analytisk geometri

11. oktober 2009 af Jone (Slettet)

Hej alle

Jeg har et lille spørgsmål.

Hvordan omformes denne ligningen: (0 + t * 3 - 3)^2 + (2 + t * 2 -3) ^2 = 4


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. oktober 2009 af peter lind

Hvad har det med vektorer og analytisk geometri at gøre?. Du trækker tallene sammen i de 2 kvadrater og foretager kvadreringen.


Brugbart svar (1)

Svar #2
11. oktober 2009 af Walmart (Slettet)

10-22*t+13*t2 = 4

f(t) = 13*t2-22*t+6

Du kan plotte den ved at sige f(x) = 13*x2-22*x+6


Svar #3
11. oktober 2009 af Jone (Slettet)

Walmart   hvordan får du 10-22*t + 13*t^2 = 4

Jeg får det ikke når jeg regner det ud. Og jeg ved jeg regner det på en forkert måde. Hvis du vil sød og fortælle hvad du gør og hvordan du kom frem til 10-22*t+13*t^2

Tak


Svar #4
11. oktober 2009 af Jone (Slettet)

Peter lind

Jeg gav mit spørgsmål det titel fordi det er en opgave i det emne. Men jeg ved godt at mit spørgsmåk har ikke noget med titlen at gøre. Men er det ikke underordnet??


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. oktober 2009 af Walmart (Slettet)

Regn parenteserne ud, det er kvadratet på en henholdsvis 2-leddet og 3-leddet størrelse.

Men det giver det som jeg har skrevet. 


Skriv et svar til: Vektorer og analytisk geometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.