Matematik

Please hjælp

15. oktober 2009 af Khalid-yusuf (Slettet) - Niveau: A-niveau

bestem f ' (2), idet f er bestemt ved forskriften

f(x) = -x3 + x2

Jeg ved slet ikke, hvordn jeg skal gibe det an?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. oktober 2009 af gs1905 (Slettet)

Du er først nødt til at differentiere f(x), og derefter kan du så sætte 2 ind i din differentierede funktion (dvs f´(x))


Brugbart svar (1)

Svar #2
15. oktober 2009 af Walmart (Slettet)

f(x) = -x3+x2

f'(x) = -3x2+2x

f'(2) = -8


Skriv et svar til: Please hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.