Matematik

ligning

15. oktober 2009 af AZ12 (Slettet)

A) x+0,01=1 hvad er x

B)1,01+x=2 hvad er x

håber i vil hjælpe ligninger er ik min skape side


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. oktober 2009 af MN-P (Slettet)

A) træk 0,01 fra på begge sider af lighedstegnet

B)træk 1,01 fra på begge sider af lighedstegnet


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. oktober 2009 af MN-P (Slettet)

x+0,01=1                   trækker 0,01 fra på begge sider af lighedstegnet

x+0,01-0,01=1-0,01

x=0,99


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.