Matematik
asymptoter
09. januar 2005 af
john vs. jon (Slettet)
Bestem en ligning for den vandrette asymptote til grafen for funktionen f, når
f(x)=2+((9/10)^x)
jeg kan godt se at deter 2 der er den vandrette asymptote, men aner ikk hvordan jeg skal regne det ud/skrive det op..
f(x)=2+((9/10)^x)
jeg kan godt se at deter 2 der er den vandrette asymptote, men aner ikk hvordan jeg skal regne det ud/skrive det op..
Svar #1
09. januar 2005 af erdos (Slettet)
Bare skriv:
Da (9/10)^x --> 0 for x --> uendelig er linjen med ligningen:
y = 2
vandret asymptote til grafen for f.
Da (9/10)^x --> 0 for x --> uendelig er linjen med ligningen:
y = 2
vandret asymptote til grafen for f.
Svar #2
09. januar 2005 af john vs. jon (Slettet)
er det virkelig alt man skal skrive.?
okay.. men mange tak
okay.. men mange tak
Skriv et svar til: asymptoter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
