Matematik

Differentialkvotienten

18. oktober 2009 af calleMadsen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej studieportal.

Mangler hjælp til nogle opgaver, da jeg ikke rigtig kan finde ud af det med differentialkvotienten

Er i gang med vores emneopgave 7. Og er noget til en opgave hvor jeg skal bestemme differentialkvotienten for følgende funktioner:

Bestem differentialkvotienten for følgende funktioner.

f(x) = 2x^4 + 1x^3 - 6x^2 - 3x + 4

g(x) = (2x + 2) * (2x^3)

h(x) = 2(2x^2 - 3x)^3  - 4(x^2 - 2)

i(x) = -2x^3 / 3x^2+2

j(x) = 2(2x^2 + 2)^3

Håber i kan hjælpe Mvh caspar madsen


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. oktober 2009 af mathon

(kxn)' = k·n·xn-1

(f(x)·(g(x))' = f '(x)·g(x) + f(x)·g'(x)

(f(x)/g(x))' = [f '(x)·g(x) - f(x)·g'(x)]/g2(x)


Skriv et svar til: Differentialkvotienten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.