Matematik

Ligninger

19. oktober 2009 af Tinalee2001 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

 4x + 0,5 (8x - 15) = 24,5 - 2 (x + 1) 

Hjælp.


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. oktober 2009 af Isomorphician

4x + 0,5(8x - 15) = 24,5 - 2(x + 1)

gang ind i parenteserne:

4x + 4x - 7,5 = 24,5 - 2x - 2, se om du ikke selv kan herfra.


Svar #2
19. oktober 2009 af Tinalee2001 (Slettet)

 tak har løs den :D


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.