Matematik

Hjælp!!

20. oktober 2009 af Manjajensen (Slettet)

Jeg kan ikke finde ud af dem, så er der ikke nogen der vil være sød at hjælpe.

Til gengæld er der nogen jeg godt kan, som jeg meget gerne vil have rettet

1,5 time > 150 min falsk

3 dl=30 cl sandt

0,2 m > 105 cm falsk

70 m< 0,7 km sandt

65 mm < 7 cm sandt

2,5 mm = 250 sm sandt

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. oktober 2009 af Duffy

Det første ser ok ud,

men

den sidste  ser mærkelig ud!!

Du mener velsagtens

2,5 m = 250 cm sandt  [ IKKE??! ]

i stedet for

2,5 mm = 250 sm sandt


Skriv et svar til: Hjælp!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.