Matematik

konstruktion af rhombe

20. oktober 2009 af sabrina123456 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg har rigtig meget svært ved geometri

jeg skal konstruere en rhombe ABCD, hvori     A = 60 grader og AD = 6 cm

Jeg har prøvet alt og spurgt alle (også forældre) men de kan ikke hjælpe...

Jeg ved self. godt hvad en rhombe er, men kan bare ikke finde ud af den opgave :(..

plzz hjælp mig . . . Kh Sabrina


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. oktober 2009 af mathon

vinkel A = vinkel C = 60°

vinkel B = vinkel D = 120°

alle sider er 6 cm


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. april 2011 af fofiroratot (Slettet)

 er du sikker???


Skriv et svar til: konstruktion af rhombe

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.