Matematik

hjælp, intergraleregning

21. oktober 2009 af mia jensen (Slettet)

jeg har fået en opgave det ser sådan ud:

du skal tegne grafen for f(x)= -2x+8 og bestemme arealet A∫13 -2x+8dx

og jeg har kæmpet med den i flere timer og læst min matematikbog tyndslidt, men jeg kan ikk få noget til at passe sammen :(

please hjælp!


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2009 af mathon

se

Vedhæftet fil:integral_42.doc

Svar #2
21. oktober 2009 af mia jensen (Slettet)

jeg havde lidt ere brug for en forklaring :s


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. oktober 2009 af mathon

læs om arealfunkrioner
og hvorfor
 

A = cd f(x)dx

samt

∫(ax+b)dx = (1/2)ax2 + bx + k
og

cd(ax+b)dx = (1/2)a·d2 + b·d - ((1/2)a·c2 + b·c)


Svar #4
21. oktober 2009 af mia jensen (Slettet)

ok, tak


Skriv et svar til: hjælp, intergraleregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.