Matematik

isolering af ligninger

21. oktober 2009 af gudtee (Slettet)

Heej , nogen hjælpe?

Jeg er en smule forvirret over hvordan man isolerer bestemte ting i ligninger, så derfor vil jeg spørge om hvordan man isolerer fx c i ligningen:

R= (a*b*c)/4*T

kan nogen forklare det skridt for skridt ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2009 af MN-P (Slettet)

Gang med 4*t på begge sider af lighedstegnet og forkort i brøken

del med a*b på begge sider af lighedstegnet


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. oktober 2009 af mathon

(4T)R = abc = (ab)c

c = (4RT/(ab)


Skriv et svar til: isolering af ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.