Matematik

hjælp tak

21. oktober 2009 af AZ12 (Slettet)

man skal beregne fedtenergiprocenten af en dressing der hedder thousand island

100gram

energi: 1500kj/365kcal

fedt: 31,5 gram


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2009 af Melinka (Slettet)

Der er 37 KJ i 1 gram fedt

37KJ/gram*31,5gram=1165,5KJ

fedtenergiprocent=(1165,5KJ/1500KJ)*100%=77,5%


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. oktober 2009 af Walmart (Slettet)

Hm


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. oktober 2009 af Walmart (Slettet)

Det er nok rigtig nok..


Svar #4
22. oktober 2009 af AZ12 (Slettet)

ok tak :)


Skriv et svar til: hjælp tak

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.