Matematik

isolering af ligninger

21. oktober 2009 af gudtee (Slettet)

hvordan isolerer jeg T denne ligning ??

p * v / T = p1 *v1 / T1


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2009 af mathon

p·V/T = p1·V1/T1

T/(p·V) = T1/(p1·V1)

T = T1·(p·V)·/(p1·V1)


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. oktober 2009 af mathon

T = T1·(p·V)/(p1·V1)


Skriv et svar til: isolering af ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.