Matematik

SE HER; HASTER!!!

21. oktober 2009 af charmen (Slettet)

Hej

jeg har et spørgsmål der lyder således;

En trekants areal er bestemt ved den højde og den grundlinje, og en cirkels areal er bestemt ved den radius. En trekant og en cirkel skal have samme areal.

a) Indfør passende variable, og opstil et udtryk, som beskriver denne sammenhæng.

b) Udtryk radius i cirklen ved trekantens højde og grundlinje.

hvordan gør jeg?

pleaaase det haster.

tak på forhånd, håber DU kan hjælpe mig :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2009 af Isomorphician

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=417667


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. oktober 2009 af exatb

1/2 * h * g = pi * r^2

r^2 = (1/2 * h * g)/ pi

r =  ((1/2 * h * g)/ pi)^0,5


Skriv et svar til: SE HER; HASTER!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.