Matematik

o som funktion af b

21. oktober 2009 af Yow! (Slettet)

jeg får til opgave at opskrive et udtryk for overfladearealet(O) som funkiton af bredden(b).....  

har disse oplysninger:

h(højden) = 1,8

l(længden) = 5,1

og formlen

O = 2(l*h + h*b + b*l)

________

mit bud:

jeg indsætter tallene i formlen: 

O = 2(5,1*1,8 + 1,8*b + b*5,1)

og herefter reducerer jeg den og får den til:

O = 13,8b+1836

korrekt fremgangsmåde eller helt hen i vejret???


Svar #1
21. oktober 2009 af Yow! (Slettet)

behøver ikke hjælp...har fundet ud af, at det er rigtigt.....


Skriv et svar til: o som funktion af b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.