Engelsk
hej..en meget kort engelsk tekst til rettelse
10. januar 2005 af
suzie (Slettet)
jeg vil være meget taknemmelig hvis nogen ville rette den korte tekst igennem for grammatiske fejl
Parents play an important role for children’s development. Children seem them as role models and they want to be like them. But if not the parents are good role models, children can having problems with the development. It can be more difficult for them then it already is, like in the story the bats. Therefore children has to live their childhood so they can have a normal development like every normal child.
Parents play an important role for children’s development. Children seem them as role models and they want to be like them. But if not the parents are good role models, children can having problems with the development. It can be more difficult for them then it already is, like in the story the bats. Therefore children has to live their childhood so they can have a normal development like every normal child.
Svar #1
10. januar 2005 af Fingersen (Slettet)
for children's... = in children's
seem = see
slet måske they
But = However (komma herefter)
if.... = if the parents are not good...
having = have/face
with the.... = bare developing
then = than
the bats = "the Bats"
has = have
can have a.... = develop normally like....
MVH
Fingersen
seem = see
slet måske they
But = However (komma herefter)
if.... = if the parents are not good...
having = have/face
with the.... = bare developing
then = than
the bats = "the Bats"
has = have
can have a.... = develop normally like....
MVH
Fingersen
Skriv et svar til: hej..en meget kort engelsk tekst til rettelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
