Matematik

værdien af a og b er y - 5 = 2x

21. oktober 2009 af Youseff (Slettet)

værdien af a og b er y - 5 = 2x

Jeg tænker at jeg skal gribe det an på denne her måde

altså y - 5 +5= 2x + 5

y = 2x +5

a = 2 og b = 5

nogen som kan forklare mig hvordan det skal gøres?

har lavet andre opgaver, men de er skrevet sådan her y = -3x 

a = - 3 og b = o


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2009 af keg (Slettet)

jamen det er OK, hvad  du skriver

da  den rette linies ligning er y=ax +b , blot husk at du skal have den stående på denne form


Skriv et svar til: værdien af a og b er y - 5 = 2x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.