Matematik

målestoksforhold +solsystem?

22. oktober 2009 af gloria2009 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvis jeg skal tegne følgende mål på papir med tallet 12000 km i virkeligheden i målestoksforholdet

1 : 1 00000000 ender jeg så på 12 cm?

Og hvorledes vil mit regnestykke se ud?

Er helt blank...

Mvh, Gloria


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2009 af peter lind

Ja. Hvilket regnestykke?


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. oktober 2009 af Duffy

Svaret er ja.

Regnestykket :

12.000 km = 12.000.000 m = 1.200.000.000 cm

1.200.000.000 cm / 100.000.000 = 12 cm


Svar #3
22. oktober 2009 af gloria2009 (Slettet)

altså selve udregningen delt op fra de 12000 km ned til den ene ? :0)


Svar #4
22. oktober 2009 af gloria2009 (Slettet)

Sådan så det også ud her, men var i tvivl... Tak...


Skriv et svar til: målestoksforhold +solsystem?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.