Matematik

Buelængde

22. oktober 2009 af christiasoerensen (Slettet)

Hvis man ønsker at beregne buelængden B af en graf i [a,b] kan man benytte formlen :

B = ∫ab √(1+f'(x)2) dx

Vis at buelængden er 7,63 når f(x)=x(3/2) og [a,b] = [1,4].

Nogen der kan hjælpe ?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2009 af Duffy

Hvor er problemet?


Svar #2
22. oktober 2009 af christiasoerensen (Slettet)

Haha  jeg er en abe . Første gang jeg prøvede at løse den fik jeg slet ikk det rigtige resultat , men manglede også et kvaratsrods tegn .

min fejl .

Sorry.


Skriv et svar til: Buelængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.