Matematik

Lidt hjælp tak :-)

24. oktober 2009 af Alkymisten (Slettet)

Bestem den løsning til differentialligningen, der går gennem (a,b) når

(dy/dx)=x, (a,b)=(1,2)

er vant til at løse dem på formen (dy/dx)=ky og der ikke noget k i dette tilfælde, så er forvirret..


Svar #1
24. oktober 2009 af Alkymisten (Slettet)

Ok nu melder søvnen sig sgu... mener self. at y mangler og ikke k!


Svar #2
24. oktober 2009 af Alkymisten (Slettet)

eller? Nu er jeg sgu helt forvirret :-/


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. oktober 2009 af Exupery (Slettet)

Har du prøvet at integrere...? Når der ikke er nogen y, er det jo ganske trivielt.


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. oktober 2009 af Exupery (Slettet)

dy/dx=x

y=(1/2)x^2+c

..


Skriv et svar til: Lidt hjælp tak :-)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.