Matematik

mat..rette!

24. oktober 2009 af Manjajensen (Slettet)

Kuluk skal konfirmeres.

Til kaffemikken bliver der indkøbt en kasse med 24 sodavand til 10,25 kr. pr. stk.

Kassen koster 10 kr.

Hvor meget koster kassen med de 24 sodavand i alt?

Skal jeg så ikke bare sige 10,25*24=246+10=256 kr.

De betaler med 300 kr.

Hvor meget får de tilbage?

300-256=44 kr.

Det er bare det ikke?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2009 af Isomorphician

Jo.


Skriv et svar til: mat..rette!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.