Kemi

Hey det Haster..

25. oktober 2009 af cowras (Slettet)

Hey allesammen jeg er igang med en rapport om enzymatisk brunfarvning af æbler, så der er et par spørgsmål jeg ikke lige kan gennemskue.. De lyder således:

1) Hvilke substrater og enzymer er der tale om i forbindelse med enzymatisk brunfarvning?

2) Hvad kan være årsag til, nogle æblesorter brunfarves hurtigere end andre?

 3) Har de 3 kemikalier( ascorbinsyre, citronsyre og natriumdisulfit) andre virkninger på produktet end at bremse den enzymatiske brunfarvning?

4) Hvilken effekt har pH på enzymatisk brunfarvning – og prøv også at vurdere pH-værdiens indflydelse på ikke-enzymatisk brunfarvning.
 

På forhånd tak og forsat en god weekend:)


Skriv et svar til: Hey det Haster..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.