Matematik

TEKSTLIGNING?

25. oktober 2009 af Manjajensen (Slettet)

Ann og Esben løber hver 60 meter på tilsammen 27 sekunder. Esben løber kun halvt så stærkt son Ann. Hvor hurtigt løber Esben og Ann på 60 meter?

x+x+2=27

x+x=27-2

2x=25

x=25/2

x=12,5 sek (Esben)

Er det sådan eller hvad?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2009 af NejTilSvampe

  Ann = A

Esben = E

A + E = 27s

2A = E

A + 2A = 27

3A = 27

A = 27/3 = 9

E = 9*2 = 18

9 + 18 = 27.


Skriv et svar til: TEKSTLIGNING?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.