Matematik

Bevis for kapitalformlen

25. oktober 2009 af Simon2 (Slettet)

Kapitalformlen: Kn=K0*(1+r)n

I behøver ikke komme med et andet bevis, jeg er bare interesseret i et Ja/Nej på om dette er et gyldigt bevis:

Kn=Kn-1*(1+r)1=Kn-2*(1+r)2=Kn-3*(1+r)3=...=K0*(1+r)n


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2009 af MN-P (Slettet)

se https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=751206&goto=751264#751264


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. oktober 2009 af peter lind

Ja; men der kræves også lidt sproglig fortolkning.


Skriv et svar til: Bevis for kapitalformlen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.