Matematik

Hvor stor en procentvis stigning?

25. oktober 2009 af KurtZeroHansen (Slettet)

Hvor stor en procentvis stigning er der tale om, hvis man øger sit personale fra fire til seks personer?


Brugbart svar (2)

Svar #1
25. oktober 2009 af Exupery (Slettet)

(6/4-1)*100=50 %

hvilket du nok også kunne se direkte af tallene.


Brugbart svar (1)

Svar #2
25. oktober 2009 af DennisDeH (Slettet)

(6-4)/4*100%=2/4*100%=50%


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. oktober 2009 af DennisDeH (Slettet)

Du var sq hurtigere igen Thomas ;)


Skriv et svar til: Hvor stor en procentvis stigning?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.