Matematik

beregn højde af trekant

26. oktober 2009 af stangblaa (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej jeg har fået en opgave der hedder jeg skal finde hpå siden c

i trekant ABC er vinkelB=25, vinkelA=39, vinkelC=116

Og a=7.0, c=10, b=4.7

men hvordan beregnes højden når jeg ikke kender areal

det skal jeg først finde i næste opgave

håber der er en der kan forklare mig dette

på forhånd tak.


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. oktober 2009 af Blueoil (Slettet)

Del trekanten op i to retvinklet og brug en sinusformel. F.eks. sin(A)*b=hc


Svar #2
26. oktober 2009 af stangblaa (Slettet)

tak skal du have


Skriv et svar til: beregn højde af trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.