Matematik

Opgave i mat A

26. oktober 2009 af nicolairasmussen (Slettet)

I et koordinatsystem er en parabel og en linje l bestemt ved

parabel p: y = - 1/2x^2 - 6x - 16

linje l: y = 2x + 14

løs uligheden?

-1/2x^2 - 6x - 16 "mindre end eller =" 2x + 14

er det korrekt at det giver =
-0,5x^2 - 6x - 16 "mindre end eller = " 2x + 14
<=>
-0,5x^2-8x-30 =< 0


Skriv et svar til: Opgave i mat A

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.