Matematik

Rette trekanter Hurtigt :)

29. oktober 2009 af blaer (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej er gået i stå, håber der er nogen der kan svare på mit spørgsmål.

En trekant er retvinklet .. C=90      .. og vi kender c=15    Kan man finde de andre sider/vinkler ? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. oktober 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Du kan selv svare på det, A og B kan ligge flere forskellige steder, du forestiller dig bare, at du tager side c u og vipper den samtidig med, at du skubber den opad eller nedad.


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. oktober 2009 af mathon

der mangler en oplysning mere, da C ellers er et ubestemmeligt punkt på cirkelperiferien for cirklen med c =15 som diameter.


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. oktober 2009 af mathon

se


Skriv et svar til: Rette trekanter Hurtigt :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.