Matematik

mat gåde

29. oktober 2009 af matemati (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej Alle'

Er der nogen der er vågen endnu som kan hjælpe med en mat opgave (Gåde)

den ene hedder 

Et tal er ligeså meget større end 17, som det er mindre end 43

den anden hedder.:

Bestem det tal, der ganget med o,5 eller lagt til 0.5 giver samme tal 


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. oktober 2009 af MN-P (Slettet)

x-17=43-x

x*0,5=x+0,5

løs selv ligningerne


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. oktober 2009 af NejTilSvampe

 1)

x-17 = 43 -x

2x = 60

x = 30

2)

0,5x = x+0,5

-0,5x = 0,5

x= -1


Svar #3
29. oktober 2009 af matemati (Slettet)

Ok, tusind tak for hjælpen!


Skriv et svar til: mat gåde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.