Matematik

Beregning af trekanter

30. oktober 2009 af Patiih (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har en opgave jeg skal have lavet, hvor jeg skal beregne nogle forskellige ting på et "hus", men jeg har brug for noget hjælp med at komme igang. Det jeg skal beregne står på opgaven. Den er vedhæftet som et billede.Tak på forhånd. :)

Vedhæftet fil: Unavngivet.bmp

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2009 af mathon

hvad har du selv beregnet?


Svar #2
30. oktober 2009 af Patiih (Slettet)

Ingenting. Jeg ved ikke hvilken formler jeg skal bruge, så jeg kan ikke rigtig komme igang.


Brugbart svar (1)

Svar #3
30. oktober 2009 af mathon

|BC| = (5,8 m)·sin(44°) =

|CD| = (5,8 m)·cos(44°) =


Svar #4
30. oktober 2009 af Patiih (Slettet)

Giver den så cirka 4,17? Eller er jeg helt forkert på den?


Svar #5
30. oktober 2009 af Patiih (Slettet)

Okay tak for hjælpen.


Brugbart svar (0)

Svar #6
30. oktober 2009 af mathon

4,17 (2 dec.) det rigtig nok


Svar #7
30. oktober 2009 af Patiih (Slettet)

super :)


Skriv et svar til: Beregning af trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.