Matematik

differentiation af log(x)

12. januar 2005 af Heidi_87 (Slettet)
Hej jeg har fået som opgave at skulle differentiere log(x, som resultat har jeg fået det til at give 0,4343/x.... er det korrekt... håber virkelig der er noget der kan hjælpe

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. januar 2005 af frodo (Slettet)

d/dx logx= 1/(xln10)

Svar #2
12. januar 2005 af Heidi_87 (Slettet)

argh hyyyl... =0) okey...
tak... så må jeg prøve igen...
hmm nogle fif til hvordan jeg skal lave beviset... vi skal gå frem via 3 trins reglen! log(x)=0,4343*ln(x)

Brugbart svar (0)

Svar #3
12. januar 2005 af frodo (Slettet)

du har ret i #0, ville bare give dig det eksakt!

Svar #4
12. januar 2005 af Heidi_87 (Slettet)

aaahhh tusind tak... nu har jeg også lavet beviset sådan at det giver #1... mange mange tak... ;0)

Skriv et svar til: differentiation af log(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.