Matematik

Differentialligning

31. oktober 2009 af Heksin (Slettet) - Niveau: A-niveau

 Jeg skal løse følgende differentialligning:

dy/dx = 4y

jeg har prøvet at udregne på følgende måde:

∫y-1*dy = ∫4*dx

ln(y) = 4x + c

eln(y) = e4x+c

y = e4x+c

y = c0*e4x

Har jeg regnet mig frem til det korrekte resultat?


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2009 af Duffy

Jah


Skriv et svar til: Differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.