Matematik

Differentiering

02. november 2009 af TEN (Slettet)

Hejj

Nogen der kan hjælpe med at finde f'(x) af f(x)=(x+1)* e^x


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2009 af Erik Morsing (Slettet)

differentier den som et produkt g(x)*h(x) = (x+1)*ex fremgangsmåden finder du i din bog


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. november 2009 af mathon

f '(x) = (x+1)'·ex + (x+1)·(ex)'


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. november 2009 af MN-P (Slettet)

g(x)*h(x)=g'(x)*f(x)+g(x)*f'(x)=1*ex+(x+1)ex=(x+2)ex


Skriv et svar til: Differentiering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.