Musik

Rette!! det tager to min..

03. november 2009 af Manjajensen (Slettet)

Jeg vil meget gerne have rettet de her ligninger!

3(4x+3)-2(2x+3)=6x-(3x+12)

3*4x+3*3-2*2x-2*3=6x-3x-12

12x+9-4x-6=6x-3x-12

5x=-15

x= -15/5

x= -3

Er den rigtig.??

(3x+2)/x=2

3x=x*2-2

3x=0

Er den rigtig??

(16-2x)/4=2

-2x=4*2-16

-2x=-8

x=-8/-2

x=4

Håber på i gider at rette alle ligningerne??


Brugbart svar (2)

Svar #1
03. november 2009 af beriksen (Slettet)

Ligning 1 og 3 får jeg det samme som du, men i 2'eren får jeg følgende:

(3x+2)/x=2

3x+2 = 2x

x+2 = 0

x = -2


Svar #2
03. november 2009 af Manjajensen (Slettet)

Okay Tak !


Skriv et svar til: Rette!! det tager to min..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.