Matematik

Lineær funktion

03. november 2009 af TaniaL (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle.
Vil nogen hjælpe  mig med denne opgave? Det er et B-niveau.

Produktionen af vedvarende energi i Danmark kan i perioden 1999-2004 tilnærmelsesvis beskrives ved en lineær model f(x)=ax+b, hvor x er antal år efter 1999, og f(x) er den årlige produktion af vedvarende energi, målt i enheden TJ. Det oplyses at f(0)= 6681 og f(3)=9311
a) bestem tallene a og b. Hvad fortæller a om Danmarks produktion af vedvarende energi?

Jeg ved ikke hvordan jeg skal bestemme a og b.

Håber nogen vil hjælpe.

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2009 af Isomorphician

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=425299


Svar #2
03. november 2009 af TaniaL (Slettet)

Mange tak for hjælpen :D


Skriv et svar til: Lineær funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.