Matematik

Hjælp

03. november 2009 af de-luxe (Slettet) - Niveau: B-niveau

Antallet af bakterier, n(t) efter t døgn vokser i en bestemt bakteriekultur efter forskriften

N(t)=100*e0,23t

Bestem N(0) og N(3)

Bestem fordoblingskonstanten og fortolk denne. På forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
03. november 2009 af Erik Morsing (Slettet)

de første opg er det bare at sætte 0 og 3 ind på t's plads. M.h.t fordoblingstiden så kald den´T, så er N(T)=100*e0,23*T

= 2*N(0) = 200, hvorfor e0,23T=2>=>T=ln(2)/0,23


Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.