Matematik

differentialkvotienten

04. november 2009 af Gis (Slettet)

når f(x)=3x2-2x hvad er f(x+deltax) så ? har forviret mig lidt men ville være super hvis en lige kunne fortælle dette ^^


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. november 2009 af Jerslev (Slettet)

#0: Hvis f(x) = 3x^2 -2x så vil f(x+Δx) = 3(x+Δx)^2 - 2(x+Δx).


Svar #2
04. november 2009 af Gis (Slettet)

tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: differentialkvotienten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.