Matematik

stamfunktion

04. november 2009 af Maria Knudsen (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej alle :)

jeg skal finde stamfunktionen til 1/2x og jeg kan slet ikke finde ud af det, så håber der er en der vil hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2009 af Snick (Slettet)

Den funktion du leder efter er den funktion, der differentieret giver f(x)=1/2x.

stamfunktionen må være F(X)=0,25x^2

når man differentiere F(x) ryger eksponenten ned foran

F ' (x)= 2*0,25x = 1/2x


Skriv et svar til: stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.