Matematik

matc

05. november 2009 af kenny0705 (Slettet) - Niveau: C-niveau

hej der nogen der kan den her

to tals sum er 360 de samme to tals differens er 70

find de to tal


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. november 2009 af Vibeke-90 (Slettet)

215 og 145..


Brugbart svar (1)

Svar #2
05. november 2009 af Danner39 (Slettet)

x + y = 360

x - y = 70

To ligninger med to ubekendte.


Svar #3
05. november 2009 af kenny0705 (Slettet)

ja okey hvordan fandt i frem til det


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. november 2009 af Danner39 (Slettet)

Isolerer x i ligning 1:

x = 360-y

x indsættes i ligning to:

360-y-y = 70 <=> 2y = 290 <=> y = 145

x kan så beregnes:

x = 360-145 = 215


Skriv et svar til: matc

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.