Matematik

Lidt hjælp tak :-)

06. november 2009 af Alkymisten (Slettet)

En venlig sjæl der kan hjælpe mig med opgave 8.007? opgaven er at finde her: http://www.emu.dk/gym/fag/ma/faglige_forening/bogsalg/STX_A_vejl_eks_opg.pdf

Tak på forhånd :-)


Svar #1
06. november 2009 af Alkymisten (Slettet)

hmm tror jeg har et forslag, men er ikke helt sikker, hvofrofr jeg ønsker en be- eller afkræftelse.

mit bud:

V=Π·∫h0f(x)2dx ⇔

V=Π·∫h0√x2dx =Π(-h2/2)??


Brugbart svar (2)

Svar #2
06. november 2009 af Erik Morsing (Slettet)

ja hvis du nemlig tænker dig, at skålen er drejet -90 grader, så er Volumen = π∫f(x)2dx, fra x 0 0 til x = h, det e så π*h2/2, vi har jo ikk et negativt volumen


Svar #3
06. november 2009 af Alkymisten (Slettet)

Nå ja self. :-) Det kan ikek være negativt :-) Mange tak erik, det er sgu rart noget hjælp af og til.


Skriv et svar til: Lidt hjælp tak :-)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.