Matematik

kwh.

06. november 2009 af Ukenddt (Slettet) - Niveau: 8. klasse

En familie betaler 500 kr. i el-abonnement og 1,50 kr. pr. kwh. Hvor mange kwh har de brugt, når de i alt betaler 3500 kr. for el?


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. november 2009 af NejTilSvampe

(3500-500) = x*1,5

x = 3000/1,5 = 2000 kwh  


Svar #2
06. november 2009 af Ukenddt (Slettet)

hvad gør man så?


Brugbart svar (1)

Svar #3
07. november 2009 af MN-P (Slettet)

Konstaterer at der er brugt 2000kWh, hvilket er svaret på opgaven


Skriv et svar til: kwh.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.