Matematik
Differentialligninger
15. januar 2005 af
Mattias (Slettet)
Hey - Jeg er i gang med nogle differentialligninger og kunne rigtigt godt bruge nogle hints!
y*dy/dx = -1/2(y^2-25), y>5
P(0;10)
Bestem forskrift
dy/dx = -ky^(2/3)
P(0;1) og Q(75;0,5)
Bestem forskrift
dy/dx = 1/2 - 1/2e^(-20y)
P(0;0)
Bestem forskrift
Måske noget af en mundfuld, men håber at der er nogen, der kan hjælpe.
Mvh.
Tias
y*dy/dx = -1/2(y^2-25), y>5
P(0;10)
Bestem forskrift
dy/dx = -ky^(2/3)
P(0;1) og Q(75;0,5)
Bestem forskrift
dy/dx = 1/2 - 1/2e^(-20y)
P(0;0)
Bestem forskrift
Måske noget af en mundfuld, men håber at der er nogen, der kan hjælpe.
Mvh.
Tias
Svar #3
15. januar 2005 af frodo (Slettet)
du skal bruge separation af de variable, hvor du smækker alt med y, OGSÅ diffetrentialet, på den ene side, således, at der bliver ganget med differentialet af y.
Alt det med x, INKL differentialet på den anden side..
Smæk et integrationstegn på, og det giver gos mening..
Alt det med x, INKL differentialet på den anden side..
Smæk et integrationstegn på, og det giver gos mening..
Skriv et svar til: Differentialligninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
